Ако има заплаха за обществения ред и демокрацията в страната, тя

...
Ако има заплаха за обществения ред и демокрацията в страната, тя
Коментари Харесай

Радев: Заплахата за демокрацията у нас не идва от Българската армия, а от онези политици и институции, заради които морал и закон все повече да се раздалечават

Ако има опасност за обществения ред и демокрацията в страната, тя не идва от Българската войска, а от тези политици и институции, които вършат по този начин, че морал и закон от ден на ден да се раздалечават. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, помолен да разяснява изявление на министър-председателя, че в България има заплаха от „ боен прелом “.

 

По думите на президента „ това е един безразсъден и безусловно непотребен спор “. Честта, достолепието и конституционният ред са присъщи на Българската войска, само че, за жалост, не и на българската политика, съобщи Румен Радев. Той прикани в навечерието на светлите празници да бъдем „ по-обединени и по-смирени “.  Смирението също означава човек да не надвишава оградата на личното си понятийно пространство, тъй като доста елементарно може да настъпи мини, акцентира Радев пред публицисти в община Тунджа. Президентът е там във връзка празника на общината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР